Bodø/Glimt mot til

Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Bodo Glimt Store Norske Leksikon

Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

. I 2020 ble klubben det første nordnorske lag som vant eliteserien i fotball for mennDette ble gjentatt i 2021 og klubben ble sjette lag til å vinne øverste divisjon to år på rad. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16.

Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp. Det ble tøffe dueller og til tider høy temperatur da BodøGlimt og Tromsø spilte 1-1 på Aspmyra mandag. 18 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

September 1916 som Glimt er en norsk fotballklubb fra BodøKlubben spiller sine hjemmekamper på Aspmyra stadion og er regjerende seriemester. Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga.

Mats Torbergsen NTB. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt.

Et RBK 2 som var ute etter revansje fra 07-tapet mot Junkeren mandag. Sikre deg plass på 16. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

Mats Torbergsen NTB. Sikre deg plass på 16. 17 hours agoJoel Mvuka utlignet til 1-1 på overtid og reddet ett poeng for Bodøglimt hjemme mot Tromsø i Eliteserien mandag.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt.

75 54 55 00. I dag spiller han fra start mot gamleklubben. Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Det endte med 51 til hjemmelaget. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24.

Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt.

1 day agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. 17 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og.

160522 1701 160522 1803. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Mai-festen mot Tromsø nå.

18 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn.

Takk for din påmelding. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld.

Billetter Rana - Glimt. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot. Billetter Rana - Glimt.

17 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Gratis inngang for alle barn under 16 år. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra.

Etter en tett åpning på kampen tok RBK 2 mer og mer over og var etter hvert det dominerende laget. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor. BodøGlimt vil styrke klassemiljøene.

Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg. Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Niklas Aune Johnsen.

Mai-festen mot Tromsø nå. 18 hours agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. 1 day agoRBK 2 uten andre A-lagsspillere enn Håkon Røsten herjet med et BodøGlimt som også stilte uten støtte fra etablerte A-lagsspillere.

19 hours agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier. Forferdelig dømming Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag.

Billetter til Haugesund BodøGlimt. På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen.

20 hours agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr. De helgule fra Bodø er inne i en tung periode. Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren.

1 day agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg.